Britney Spears alastomana somessa – vain pieni sydän jalkovälissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kertoi huhtikuussa olevansa raskaana ja odottavasta lasta kihlattunsa Sam Asgharin kanssa. Samasta syystä hän kertoi aloittavansa sometauon, joka ei kuitenkaan kestänyt pitkään hänen poseeratessaan pian taas alastomana somekuvissa.

Viime aikoina Britney on hämmästyttänyt seuraajiaan toistuvasti julkaisemalla todella rohkeita alastonkuvia, joissa hänen intiimein ruumiinosansa on peitetty jälkikäteen pienellä punaisella sydämellä. Vielä ei ole tiedossa miksi poptähti alastonkuviaan julkaisee.

Taannnoin Spears kertoi seuraajilleen suru-uutisia, sillä hän oli menettänyt lapsensa. Britney ja Sam julkaisivat sosiaalisessa mediassa viestin, jossa kertoivat keskenmenosta. Spears ja Sam Asghari tapasivat musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2015. Britneyllä on ennestään kaksi lasta, 16-vuotias Sean ja 15-vuotias Jaden ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa.