Povipommi haluaa viiden litran rinnat – elää kurinalaisesti unelmansa saavuttaakseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen silikonimalli Mary Madison Love saavutti taannoin yhden elämänsä suurimmista tavotteista saadessaan Instagramiin miljoona seuraajaa. Tili poistettiin, mutta nainen on saavuttanut runsaasti julkisuutta myös uudella profiilillaan. Hän tarvitsee faneja ja tuloja saavuttaakseen unelmansa seuraavan rintojen suurennusleikkauksen suhteen.

– Herää aikaisin, nauti aamupala ja mene kuntosalille. Tämä on tärkeää seuraavan tavoitteeni, 5 litran rintojen saavuttamiseksi, Mary Madison Love kirjoittaa Instagramiin.

Nainen on innokas solarium käyttäjä. Hänen ruskea ihonsa hehkuu blondeja hiuksia vasten. Rinnat ovat jo nyt jättimäiset naisen muuhun vartaloon verrattuna, joten on vaikea kuvitella miltä ne näyttävät entistäkin kookkaimpina.