Dannyn assistentti Helmi Loukasmäki aikoo laulajaksi – aloittanut jo musiikin työstämisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny palkkasi taannoin itselleen parikymppisen assistentin, Helmi Loukasmäen. Neitokainen on viettänyt tiiviisti aikaansa Dannyn kesäasunnolla Raumalla ja vakituisessa osoitteessa Kirkkonummella. Loukasmäki on nyt paljastanut kesän suunnitelmiaan Instagramin Tarinat-osiossa.

– Olen saanut ihanan mahdollisuuden tutustua musiikkimaailmaan sekä oppia ja työskennellä huipputiimin kanssa. Siitä lisää myöhemmin, Loukasmäki kertoo.

Hän myös paljastaa, että aikoo nauttia kesästä täysin rinnoin ottamalla aurinkoa ja uimalla. Hän nauttii läheistensä ja ystäviensä seurasta. Nuori nainen on päättänyt myös kehittää itseään ihmisenä ja viedä unelmiaan määrätietoisesti eteenpäin. Loppukesän suunnitelmiin kuuluu ulkomaan matka.