Shirly Karvinen kaikkien aikojen irtiotosta: ”Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2016 Miss Suomi ja Selviytyjät-kilpailun voittaja, radiojuontaja Shirly Karvinen, on kertonut jäävänsä pitkälle kesälomalle. Nainen aikoo testata kesällä, minkälaista on herätä omaan tahtiin ilman töihin menemistä. Hän on työskennellyt viisi vuotta yhtäjaksoisesti radiojuontajana.

– Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen vaikka iloinen asia onkin, Karvinen kirjoittaa Instagramiin ja jatkaa:

– Samanlainen haikeus kuin kouluaikoina kesäloman alussa, nimittäin huomisen jälkeen jään pidemmälle lomalle radiosta. Oon viiden vuoden ajan herännyt tekemään aamulähetyksiä joka päivä vaihtuvien prokkiksien ja muun ohella. Rakastan radiota ja sen tekemistä niin paljon, mutta parin viime vuoden ajan on noussut haave pidemmästä vapaasta.

Kaunotar kiittää lomamahdollisuudesta työnantajaansa ja uskoo, että tauko töistä tekee pelkästään hyvää. Hän aikoo palata radioaalloille kesän jälkeen.

– Joten huomenna mä aloitan kesäloman radiosta ja katon, että miltä se elämä voikaan tuntua ilman univelkaa tai maistuuko se aamukahvi erilaiselta omalta kotisohvalta nautittuna

Shirly Karvinen asuu laulaja Sannin kanssa avoliitossa. Hän on aiemmin kertonut haaveilevansa perheenlisäyksestä. Nainen on myös ilmaissut olevansa elämässään aiempaa itsevarmempi ja tyytyväisempi.