Snoop Dogg perui esiintymiset Yhdysvaltojen ulkopuolella – yllätys Suomen keikan järjestäjille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Snoop Doggin oli määrä esiintyä syyskuussa Helsingin Jäähallissa. Nyt räppäri on kuitenkin ilmoittanut peruvansa kaikki tälle vuodelle suunnitellut Yhdysvaltojen ulkopuoliset esiintymiset.

– Odottamattomien aikatauluongelmien, kuten perhevelvollisuuksien ja tulevien tv- sekä elokuvaprojektien vuoksi Snoop Dogg joutuu perumaan loppuvuoden 2022 kiertueensa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Hän odotti innolla faniensa näkemistä eri puolilla maailmaa ja pyytää anteeksi kaikilta, jotka olivat suunnitelleet keikoille saapumista, tiedotteessa kerrottiin.

Ilmoitus Snoop Doggin kiertueen peruuntuminen tuli yllätyksenä jopa Suomen konsertin järjestäjille. Järjestäjä kommentoi konsertin peruuntumisesta ensimmäisenä uutisoineelle Rumba-lehdelle tiedon tulleen täysin puskista. Snoop Dogg tiedotteen mukaan peruuntuneille konserteille suunnitellaan korvaavia esiintymisiä, joista ilmoitetaan myöhemmin.

 

https://www.instagram.com/p/CeJ6ABMuTRa/