Julia Römmelt keikisteli rannalla Mallorcalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa riittää kaunottaria, jotka esittelevät kilvan vartalostaan ja haluavat nousta esimerkiksi glamour-mallien A-sarjaan. Edelleen kuitenkin myös hieman perinteisimmistä medioista nousee julkisuuden valokeilaan uusia tähtiä. Eräs heistä on saksalainen Julia Römmelt, joka on Saksan Playboy-lehden Playmate of the Year 2021.

Nyt Julia on keikistellyt näyttävästi rannalla kuvissa, joissa hän poseeraa sinisissä biksuissa. Lomakohteena oli tällä kertaa suomalaisten suosima Espanjan Baleaareilla sijaitseva Mallorcan lomasaari.

Mallikaunotar Julia Römmelt on noussut valinnan myötä sometähdeksi, jota seuraa nykyisin Instagramissa peräti 1,4 miljoonaa käyttäjää. Rohkeat poseeraukset pitävät huolen siitä, että määrä jatkaa kasvuaan myös jatkossa.