Häähullun suhde ei kestänyt – 12. avioliitto jäi unelmaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet Addicted to Marriage -nimisessä realitysarjassa esiintyvästä Monettesta, joka on ollut 11 kertaa naimisissa. Häntä on kosittu yhteensä 28 kertaa ja nainen on nyt toivonut avioliittoa John-nimisen miesystävänsä kanssa. Suhde on kuitenkin ajautunut kriisiin 2,5 vuoden seurustelun päätteeksi.

Nainen on aiemmin valittanut pariskunnan seksielämän muuttuneen lähes olemattomaksi. Monette on yrittänyt viritellä erotiikkaa muun muassa ostamalla seksikkäitä alusasuja. Mies keskittyi kuitenkin enemmän videopeliin kuin naisystäväänsä ja lopulta haukkui Monetten rahojen tuhlaamisen takia. Pari on eronnut.

Monette yritti saada mieheltään turhaan huomiota ja tuntea olevansa hänelle tärkeä. John sanoi hänelle suoraan, että ei ole kiinnostunut naisystävänsä elämää miellyttävistä asioista ja kaipaa omaa aikaa. Hän syyttää Monettea manipuloinnista ja lopulta nasauttaa, että nainen ei tule koskaan saamaan tervettä parisuhdetta. Hänen mielestään on Monetten vika, että kaikki hänen 11 avioliittoa on päättynyt eroon.

– On vaikeaa päättää tämä suhde eroon etenkin, kun annoin kaikkeni, jotta tämä toimisi. Tunnen olevani epäonnistuja, mutta minun on mentävä eteenpäin. Yleensä, kun elämässäni tapahtuu jotain pahaa, tulee tilalle aina jotain uskomattoman hyvää, joten en menetä toivoani, Monette kertoo ja matkustaa lastenlasten luokse.