Sarah Jessica Parker avautui Sinkkuelämää-välirikosta: ”Todella kivuliasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämää-sarjan päähenkilö Sarah Jessica Parker kommentoi ensimmäistä kertaa välirikkoaan sarjan elokuvista irtisanoutuneen näyttelijän Kim Cattrallin kanssa. Aiemmin mediassa on kerrottu ainoastaan yksipuolinen mielipide tapahtumienkulkuun.

Neljän sinkkunaisen elämästä kertova New Yorkiin sijoittuva televisiosarja Sinkkuelämää on yksi historian menestyneimmistä tuotannoista. Sarjan pohjalta on tehty kaksi elokuvaa. Kolmannen elokuvan ilmestyminen on kuitenkin viivästynyt näyttelijöiden erimielisyyksien vuoksi. Kim Cattralin ehtona Sinkkuelämää-elokuvalle oli ollut se, että myös hänen omat projektinsa ja käsikirjoituksensa menisivät tuotantoon.

Warner Bros ei ollut suostunut vaatimukseen, minkä vuoksi Cattral perääntyi kolmannesta elokuvasta. Sarja teki paluun ilman Samanthan roolia ja siten myös Kim Cattralia And Just Like That… -nimisen minisarjan muodossa HBO-kanavalla. Uusi sarja on ollut supersuosittu edeltäjiensä tavoin.

– On erittäin vaikeaa puhua tilanteesta Kimin kanssa. Olen ollut niin varovainen, etten koskaan halua sanoa mitään epämiellyttävää, 57-vuotias Parker The Hollywood Reporter Awards Chatter -podcastissa.

Kim on omasta puolestaan ilmaissut aiemmin, että muut sarjan näyttelijät eivät ole olleet kovinkaan mukavia häntä kohtaan. Nainen on myös hermostunut Sarah Jessica Parkerille, kun hän esitti suruvalittelunsa Kimin veljen poismenon johdosta.

– Olen tehnyt vuosien aikana kovasti töitä ollakseni aina reilu kaikille kuvauksissa, huolehtinut ihmisistä ja ollut heistä vastuusta työnantajani mukaan lukien tai kenestä tahansa, josta tunnen olevani vastuussa ohjelman tuottajana, Parker sanoi podcastissa.

– Eikä kukaan muu ole koskaan puhunut minusta tällä tavalla, joten se on erittäin tuskallista.