Espanjassa erikoinen suppailukisa – koirat mukana laudoilla

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjassa hämmästeltiin sunnuntaina 29. toukokuuta SUP-lautailijoiden kilpailua, johon myös nelijalkaiset ystävät osallistuivat. Lautojen päällä nähtiin varsinaisten kilpailijoiden lisäksi heidän koiriaan.

Dog Paddle Surf -kilpailu järjestettiin Espanjan El Masnoussa, joka sijaitsee Barcelonasta pohjoiseen. Kilpailijoiden täytyi lautailla yli kilometrin matka ilman, että mukana ollut koira hyppäsi veteen. Kilpailussa nähtiin lukuisia eri kokoisia ja eri rotuisia koiria.

Tapahtuman järjestäneen DogFlowSports-ryhmän mukaan kilpailussa selvitettiin paitsi osallistujien SUP-taitoja, myös heidän taitojaan kouluttaa koiriaan. Järjestäjien mukaan tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuotuinen spektaakkeli.