Missikaunotar Pia Lamberg biksuissa – videon mukana vakava viesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään malliuraa Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosia ja sai taannoin jo maan kansalaisuuden. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään fitness-painotteinen.

Nyt Lamberg on julkaissut itsestään selfievideon, jossa hän poseeraa biksuissa. Kuvan yhteydessä on vakava viesti siitä miten Instagram on ihmisten elämän kohokohdista editoitu kooste, jolla ei ole mitään tekemistä tosielämän kanssa.

Lamberg kertoo tietävänsä, että asennoilla ja kuvakulmilla voi vaikuttaa paljon. Se nähdään käytännössä myös videolta. Hän muistuttaa seuraajiaan siitä, että sosiaalisessa mediassa nähtävät kuvat ovat usein fiktiota, eivät tosielämää.