Rantapäivän odottaamaton käänne – eläkeläinen esitteli sukuelintään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on innostunut esittelemään sukukalleuksiaan rannalla aurinkoa ottaneelle naiselle Sunset Beachilla, Tampan Tarpon Springissä. Poliisiraportissa kerrotaan, että 64-vuotias Charles Hixon oli kävellyt pienissä uimahousuissaan rantaveteen, kääntynyt ja ottanut elimensä esiin.

Rannalla ollut 28-vuotias nainen näki, kun eläkeläinen seisoi meressä polviaan myöten ja esitteli siitintään. Nainen kuvaili poliisille, että se oli suurehko ja sävy sävyyn miehen ruskettuneen vartalon kanssa. Poliisit hakivat eläkeläisen kuulusteluihin, The Smoking Gun uutisoi.

Hixon väitti, että ei ole tahallaan laskenut uimahousujaan alas ja esitellyt sukuelintään ihmisille. Hän kiistää naisen tarinan. Sivullinen silminnäkijä puolestaan kertoi, että näki eläkeläisen kaivelleen alapäätään merivedessä, mutta ei varsinaisesti huomannut hänen paljastelleen itseään, The Smoking Gun uutisoi. Hixon vapautui putkasta maksettuaan 150 dollarin sakot.