Maailman suurimmista huulista haaveileva povipommi tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bulgarialainen 24-vuotias Andrea Ivanova haluaa maailman suurimmat huulet. Hän on piipahtanut nyt vuoristossa päiväretkellä, mutta keskittynyt lähinnä oman itsensä valokuvaamiseen – ainakin hänen sosiaalisen median perusteella.

Naisella on tapana ottaa kymmeniä kuvia samasta tilanteesta ja julkaista ne kaikki Instagramiin. Pääosassa ovat yleensä hänen valtavat huulet, jotka tälläkin kertaa loistavat valokuvassa paidan sävyyn sopivassa pinkissä huulikiillossa. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon Andrealta kuluu huulikiiltoa tavallisena retkipäivänä ulkonäkönsä ylläpitämieen.

Omalaatuisen näköinen nainen on valmis menemään äärimmäisyyksiin unelmiensa ulkonäkönsä saavuttaakseen. Naisen tavoitteena on lopulta omistaa maailman suurimmat huulet. Täyteaineiden hankkiminen kuitenkin maksaa, joten naisen on yritettävä hankkia sosiaalisessa mediassa faneja ja siten näkyvyyttä ja tuloja omaan kassaan.