Käytätkö iPhonea? Viesteihin tulossa mullistava muutos

Digi · Tim Isokivi

Apple julkaisee tänä vuonna iOS-käyttöjärjestelmänsä uuden version. iOS 16 -käyttöjärjestelmä tarjoaa käyttäjille uudistuksia muun muassa viestien lähettämisen suhteen.

iOS 16 -käyttöjärjestelmän Viestit-sovellus mahdollistaa viestien poistamisen ja muokkaamisen jälkikäteen. Viestien muokkaaminen ja lähettämisen peruminen onnistuu 15 minuutin ajan niiden niiden kähettämisen jälkeen. The Verge -sivuston mukaan ominaisuus paljastettiin Applen WWDC 2022 -tapahtumassa.

Uudistunut Viestit-sovellus mahdollistaa myös keskustelun merkitsemisen uudelleen lukemattomaksi. Applen iOS 16 -käyttöjärjestelmässä on myös muun muassa täysin uudistunut ja muokattavissa oleva lukitun näytön näkymä.

iOS 16 julkaistaan myöhemmin tänä vuonna iPhone 8 ja sitä uudemmille puhelinmalleille. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus ja ensimmäisen sukupolven iPhone SE eivät enää tue uusinta käyttöjärjestelmää.