Häiriö iski kaikille Suomen rautatieasemille – näytöt ja kuulutukset eivät toimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen rautatieasemilla ilmeni keskiviikkona yllättävä, koko maan laajuinen ongelma. Kuulutukset ja näytöt eivät ole toimineet yhdelläkään Suomen rautatieasemalla häiriön vuoksi.

Häriöstä tiedotti Fintrafficin rautatieliikennettä valtakunnallisesti valvova rataliikennekeskus. Matkustajainformaatiojärjestelmän häiriöt alkoivat aamupäivällä. Ongelmat olivat keskiviikkona puolen päivän aikaan korjattavana, mutta korjaustoimenpiteiden kestosta ei ollut arviota.

Tieto häiriöstä on saatu infotauluihin isoilla rautatieasemilla, rataliikennekeskus kertoi STT:lle. Pienemmillä asemilla tieto kuitenkin uupuu. Reaaliaikaiset tiedot Suomen junien kulusta ja lähtölaitureista voi tarkistaa Junalahdot.fi-palvelusta.