Harry ja Meghan piipahtivat kuningatar Elisabetin juhlissa – livahtivat nopeasti takaisin kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabet juhli äskettäin 70-vuotista hallitsijakauttaan näyttävin menoin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Yksi kuumimmista puheenaiheista oli prinssi Harryn ja Meghan Marklen vierailu ja esiintyminen julkisuudessa. He erosivat taannoin hovista ja luopuivat kuninkaallisista titteleistä.

Harry ja Meghan järjestivät yksivuotiaalle Lilibetille syntymäpäiväjuhlat Frogmore Cottagessa torstaina ja esittelivät yksivuotiaan tyttärensä kuningattarelle. Juhlinnassa oli mukana myös heidän kolmevuotias Archie-poikansa. Sen jälkeen perhe nähtiin perjantain jumalanpalveluksessa, mutta he poistuivat Lontoosta jo sunnuntaina takaisin nykyiseen kotiinsa, Yhdysvaltojen Kaliforniaan, Daily Mail uutisoi.

Heidät on nähty hovin seurassa viimeksi kaksi vuotta sitten. Perhe on yrittänyt luoda uraa yritystoimintansa ja säätiöiden kautta. He ovat solmineet sopimuksia muun muassa suoratoistopalvelu Netflixin kanssa, mutta osa diileistä on peruttu huonon taloustilanteen vuoksi.