E-urheilusta osa Ruisrockia – festarikävijät haastavat mestarin NHL-matsiin

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruisrockissa päästään tänä kesänä heittäytymään musiikin lisäksi myös e-urheilun maailmaan. Festarikävijät voivat esimerkiksi haastaa hallitsevan NHL:n Suomen mestarin Arttu ”Artuzio” Mustilan NHL-otteluun tai seurata ammattilstriimaaien pelaamista paikan päällä.

Festivaaliyleisö voi pelata Mustilaa vastaan walk in -periaatteella koko tapahtuman ajan. Halukkaat pääsevät kokeilemaan taitojaan mestaria vastaan yhden erän ajan, ja parhaat suoritukset palkitaan.

– Tämä on itsellekin tilaisuus mitellä festariyleisön lisäksi Suomen kovimpia artisteja vastaan. Haastankin tässä kaikki Ruisrockin esiintyjät kisaamaan Ruissalon kesän NHL-mestaruudesta, Mustila kertoo tiedotteessa.

Pelialueella mukana ovat myös tunnetut suomalaisstriimaajat Anssi ”AndyPyro” Huovinen ja Joonas ”Lärvinen12” Järvinen. Ruisrock järjestetään Turun ruissalossa 8.-10. heinäkuuta 2022. Esiintymässä ovat muun maussa Megan Thee Stallion, Major Lazer, Playboi Carti, Martin Garrix, The Ark, Turnstile ja suuri joukko kotimaisia tähtiä.