Friteerauskeittimen takana kiemurteli jotain suomuista – työntekijät pakenivat kauhuissaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pikaruokaravintolan työntekijöiden päivä sai taannoin melkoisen käänteen. Georgian Burnswickissa sijaitsevan Sonic-ravintolan keittiön friteerauskeittimen takana lymyili 21. toukokuuta elävä käärme.

Ravintolan keittiön koko henkilökunta säikähti matelijaa niin pahasti, että he juoksivat ulos ravintolasta. Käärmeen pelättiin nimittäin olevan erittäin myrkyllinen paikallinen kalkkarokäärme. Paikalle hälytetty poliisi kuitenkin totesi kyseessä olleen alueelle eksoottisempi mutta onneksi myös harmittomampi luikertelija, kuningaspyton.

Brunswickin poliisilaitoksen komisario Matthew Wilson paitsi poisti pytonin ravintolasta, myös löysi sille uuden kodin matelijoihin erikoistuneen ystävän luota. ABC News -uutissivuston mukaan toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka käärme oli päätynyt pikaruokaravintolan keittiöön. Sen uskotaan olevan karannut tai tarkoituksella vapaaksi päästetty lemmikki.