Arnold Schwarzenegger ketjukolarissa – katumaasturi vyöryi auton päälle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti ja Kalifornian ex-kuvernööri Arnold Schwarzenegger oli viikonlopuna mukana ketjukolarissa. Onnettomuus tapahtui Los Angelesin Brentwoodissa perjantai-iltana.

Arnold Schwarzenegger oli ajamassa GMC Yukon -katumaasturillaan, joka vyöryi onnettomuustilanteessa Toyota Prius -henkilöauton päälle. Tämän jälkeen 74-vuotiaan tähden ajoneuvo törmäsi vielä Porsche Cayenne -autoon. Priuksen kuljettaja sai onnettomuudessa päähän kohdistuneen vamman, ja hänet toimitettiin sairaalaan.

TMZ-sivuston mukaan Schwarzenegger saattoi olla onnettomuuden aiheuttaja. Hänen kerrotaan ennen kolaria kääntyneen risteyksestä vasemmalle liikennevalojen ollessa vielä punaiset.

Poliisi on sittemmin aloittanut tapaukseen liittyvät tutkinnat. Alkoholilla tai huumeilla ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen. Schwarzeneggerin kerrotaan selvinneen kolarista ehjin nahoin ja jääneen onnettomuuspaikalle selvittelemään tapausta.