Alma Hätönen relaili ja eräjormaili: ”Pyysin universumilta uutta suuntaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juontaja Alma Hätösellä on takanaan rankka ja kiireinen työrupeama. Hän on hiljentänyt tahtia merkittävästi. Alkuvuodesta hän kertoi matkustaneensa lomalle lumisiin maisemiin korven keskelle. Hätönen nautti siellä rauhasta ja hiljaisuudesta täysin rinnoin.

– Me elellään hyvin hidasta elämää tällä hetkellä, ollaan oltu melkein kuukauden päivät mökkihöperöitymässä. Päivät koostuu lähinnä saunan lämmittämisestä, lumitöistä ja kokkailusta. Tänään päivän suuri aktiviteetti oli ajella noin 30 kilometria lähimpään ruokakauppaan. Voin kertoa myös, että ulkohuussi viime viikon -30°C oli todella jännittävä kokemus. Päivät siis koostuu ihanista pienistä jutuista ja yleisestä ihmettelystä. Täällä on niin kaunista, Hätönen kirjoitti tammikuussa Instagramiin.

Alma oli matkustanut piilopirttiin yhdessä miehensä näyttelijä Jaakko Ohtosen kanssa. Hätönen kertoi aloittavansa uuden koulutuksen ja keskittyvänsä viemään eteenpäin keskeneräisiä projekteja. Nyt kesäkuun alussa Alma kirjoitti alkuvuoden suunnitelmiensa toteutuneen.

– Pyysin alkuvuodesta universumilta uutta suuntaa ja nyt kaikkien niiden kovin kipeiden vaiheiden jälkeen alkaa suunta ja tasapaino löytymään. Tänään on ollut onnellinen ja jännittävä päivä, Alma Hätönen kirjoitti tuoreessa päivityksessään.