Kalastajan pyydystämän monnikalan vatsassa oli jotain kovaa – sisältä löytyi härski esine

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahden yhdysvaltalaisen kalastajan saaliin sisältä paljastunut yllätys voi kuulostaa melkoiselta kalajutulta. Richard Kesarin ja Jon Hoopin Ohio Riveristä nappaaman monnin sisältä löytyi nimittäin aikuisten intiimikäyttöön tarkoitettu väline.

Hoopin joesta onkiman sinipiikkimonnin vatsa oli kalastajien yllätykseksi valtava. Miehet epäilivät kalan nielleen munia tai pienempiä kaloja, mutta perkaamisen aikana monnin sisältä paljastui jotain aivan muuta. Kalan vatsassa oli miehen sukupuolielimen muotoinen hieromasauva.

Suurikokoisen intiimivälineen lisäksi monni oli nielaissut vaahtomuovista valmistetun pallon. Löydöstä kuvia Facebookissa jakanut Kesar kertoi nauraneensa asialle vaimonsa kanssa, mutta ongelmia aiheutti pariskunnan utelias lapsi.

– Vaimoni peitti nopeasti tyttäreni silmät ja käänsi hänet poispäin, Kesar kuvaili WXIN-uutisille.