Alina Voronkova herkutteli sängyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelinsä myötä suomalaisille tutuksi tullut kaunotar Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sosiaalisen median julkkiskaunottarena, joka julkaisee upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Taannoin avioitunut kaunotar on nyt matkaillut Ruotsissa.

Promomatkalle länsinaapuriimme suunannut missikaunotar nähdään sosiaalisen median kuvassaan hetkuttelemassa sängyllä pizzaa biksuissa. Kesätunnelma on siis käsin kosketeltavissa.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.