Koira pelastettiin eläintarhan gorilla-aitauksesta – dramaattinen video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevassa San Diego Zoo Safari Park -eläintarhassa todistettiin sunnuntaina dramaattista tilannetta. Eläintarhan gorilla-aitaukseen eksyi yllättäen kulkukoira.

Eläintarhassa vierailleet kuvasivat tilanteesta viraalina sittemmin levinneitä videoita. Tilannetta seuraavat ihmiset yrittivät houkutella ympäriinsä juossutta koiraa turvaan. Gorillat juoksivat aitauksessa koiraa kohti, mutta yhteenotoilta vältyttiin lopulta.

Koira onnistuttiin lopulta pelastamaan eläintarhan työntekijöiden ja paikallisen eläinsuojelujärjestön ansiosta. Saksanpaimenkoiralla ei ollut mikrosirua. Paikalliseksi tähdeksi noussut koira sai nimen Mighty Joe Young samannimisen jättiläisgorillaan liittyvän seikkailuelokuvan mukaan, uutisoi USA Today.