Mies rakensi sähkökitaran ranskanperunoista – hämmentävä lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka sähkökitarat valmistetaan tyypillisesti puusta, on erikoisemmistakin materiaaleista valmistettuja luomuksia olemassa. Eräs venäläismies päätti käyttää rakennusaineena ranskanperunoita.

Kun McDonald’s-hampurilaisketju lopetti toimintansa Venäjällä, päätti tubettaja ArtMayer osoittaa rakkautensa pikaruokaa kohtaan erikoisella tavalla. Hän osti 15 annosta ranskalaisia ja alkoi rakentaa niiden pohjalta sähkökitaraa. Lopputuloksena syntyi vähintäänkin hämmentävän näköinen, mutta yllättävänkin hyvin soiva soitin.

Ranskalaiskitaran valmistusta esiteltiin Youtubessa julkaistulla videolla. Kyseessä ei ole ArtMayerin ensimmäinen sähkökitara, jonka valmistuksessa on käytetty epätavallisia materiaaleja. Hän on aikaisemmin valmistanut soittimia muun muassa ramen-nuudeleista ja iPhone-älypuhelimista.