Ihmis-Ken on nyt jättirintainen kurvitar Jessica – povi pursui kaula-aukosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Äskettäin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset ja keskittyvänsä jatkossa mielenterveyteensä.

Tällä kertaa entinen Ihmis-Ken on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan muhkeaa poveaan auliisti esitellen ja siten, että etumus oli pullahtaa ulos asusta hetkellä millä hyvänsä.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.