Samantha Fox viimein naimisiin – koronakriisi siirsi häitä vuosilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvun supertähti Samantha Fox tunnetaan niin laulajana kuin mallinakin. Nyt 56-vuotias brittitähti on mennyt naimisiin kumppaninsa Linda Olsenin kanssa.

Samantha Fox ja Linda Olsen viettivät häitään Iso-Britannian Essexissä viikonloppuna. Metro-lehden mukaan tähti nähtiin saapumassa juhlapaikalle vaaleanpunaisin nauhoin koristellussa valkoisessa taksissa. Juhlallisuuksia ei haitannut edes pieni sade, sillä alttarille kävellyttä tähteä ja hänen valkoista mekkoaan suojeltiin sateenvarjoin.

Fox ja Olsen menivät kihloihin maaliskuussa 2020. Heidän oli alun perin määrä mennä naimisiin vielä samana vuotena. Häät kuitenkin siirtyivät lopulta kahdella vuodella koronatilanteen vuoksi. Touch Me (I Want Your Body) -hitistään tunnettu Samantha Fox tuli kaapista vuonna 2003. Tähden edellinen puoliso, Myra Stratton, kuoli syöpään vuonna 2015.