Mikä vartalo! Lauran biksut eivät jättäneet juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on tullut tunnetuksi muualla maailmalla näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman ja edelleen sosiaalisen median katseen vangitsija.

Nyt Laura nähdään esittelemässä täydellisyyttä hipovaa biksuvartaloaan vihreisiin bikineihin sonnustautuneena. Taas kerran hänen sosiaalisen median seuraajansa saivat ihastella Lauran kauneutta ja tasapainoista kokonaisuutta upean rusketuksen kera.

Laura Cremaschi julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.