Espoo Ciné osoittaa kunniaa Alexi Laiholle – Children of Bodom -keikkataltiointi ja tähden lempielokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espoossa järjestetään jälleen syksyllä perinteeksi muodostunut Espoo Ciné -elokuvafestivaali. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään Children of Bodom -yhtyeen vuonna 2020 edesmenneelle laulajakitaristi Alexi Laiholle omistettu yönäytös.

Alexi Laiho – End of Fucking Story -näytöksessä esitetään yksi Laihon lempielokuvista, Joel ja Ethan Cohenin ohjaama komedia Big Lebowski. Yönäytöksen aikana nähdään myös Ylen tallenne Children of Bodomin esiintymisestä vuoden 2014 Ruisrockissa. Näytöksessä nähdään myös arkistomateriaalia ja illan avaava yllätysesiintyjä.

Lauantaina 3. syyskuuta kello 22 alkaen järjestettävän yönäytöksen koko ohjelmisto julkistetaan myöhemmin. Näytöksen 50 euron hintaiset liput tulevat myyntiin keskiviikkona 22. kesäkuuta Espoo Cinén sivuilla. Elokuvafestivaalia vietetään Espoossa ja Helsingissä 29. elokuuta – 4. syyskuuta 2022.