Mikä juhannuskaunotar! Anne Kukkohovi lekotteli uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina kuuluisaksi tullut Anne Kukkohovi tunnetaan nykyään parhaiten televisiotähtenä. Hän on vuodesta 2017 saakka juontanut suosittua Koko Suomi leipoo -sarjaa, jossa 12 kilpailijaa suorittaa erilaisia leivontaan liittyviä tehtäviä.

Viime kesänä Anne avautui haasteista ohjelman helteisinä kuvauspäivinä, ja sopivasti nyt juhannuksesta on alkamassa tämän kesän ensimmäinen hellejakso Suomessa. Kuumien kesäpäivien kunniaksi Anne on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa tyylikkään kuvan, jossa julkkiskaunotar nauttii auringosta mustassa uimapuvussa.

– Räjähtänyt, mutta onnellinen. Laittakaa suojakertoimia, älkää sählätkö meren/järven kanssa ja nauttikaa HELTEESTÄ! Ihanaa keskikesä kaikille, Anne Kukkohovi toivottaa suomalaisille.