Kendall Jenner on sinkku – erosi koripalloilijasta yllättäen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina työskentelevä 26-vuotias realityjulkkis Kendall Jenner on eronnut koripalloilija Devin Bookerista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Kaksikko on eronnut, koska heillä oli toisistaan poikkeavat tulevaisuuden suunnitelmat.

– Kendall tuntuu olevan eri polulla. He ovat käyneet keskusteluja tulevaisuudestaan, mutta he eivät ole samalla viivalla suunnitelmien suhteen, Entertainment Online uutisoi.

Kaksikko nautti ajastaan Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häissä Italiassa. Pian tämän jälkeen he päätyivät erilleen ja ovat pitäneet taukoa nyt puolitoista viikkoa. He tajusivat, että omaavat erilaiset elintavat ja haluavat eri asioita tulevaisuudelta.

Sisäpiiriläinen vihjasi myös, että Kendall oli se, joka yllytti eroon. Hän halusi tilaa, mutta toivoo, että he edelleen välittävät toisistaan ja saavat asiansa kuntoon.