Uusi ennätys: Joogaopettaja 29 minuuttia vaikeassa skorpioniasennossa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin jooga-asentojen säilyttäminen voi olla varsinkin aloittelijoille haastavaa. Intiasta kotoisin oleva ja nykyään Dubaissa asuva Yash Moradiya on kuitenkin aloittelijan sijaan joogi, jolta vaativammatkin jooga-asennot onnistuvat helposti.

Joogaopettajana työskentelevä Moradiya on rikkonut skorpioniasennon ennätyksen. Hän pysytteli asennossa käsiensä varassa 29 minuutin ja neljän sekunnin ajan. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti Moradiyan rikkoneen aikaisemman neljän minuutin ja 47 sekunnin ennätyksen moninkertaisesti.

Jo kahdeksanvuotiaana joogaamisen aloittanut Moradiya kertoo harjoitelleensa tuoretta suoritusta lähes kahden vuoden ajan. Joogin mukaan rasitus alkoi tuntua kehossa noin 10 minuutin jälkeen. Hän kuitenkin kertoo suoriutuneensa ennätyksen rikkomisesta itsevarmuuden ja henkisen voiman avulla.