Yli 80-vuotiaat veljekset katosivat Torniossa – hätäpaikannus pelasti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Torniossa huolestuttiin tiistai-iltana 21. kesäkuuta kahden yli 80-vuotiaan veljeksen kadottua. Miehet olivat lähteneet kotoaan tiistai-iltapäivänä, eivätkä he palanneet kotiin koko iltana. Veljesten tarkoituksena oli ollut ajella metsäautoteillä.

Lopulta poliisi hälytettiin etsimään metsäiselle seudulle kadonneita miehiä. Lapin poliisilaitos sai tehtävän keskiviikkoyön puolella, noin kello kolme aamuuyöstä. Poliisi löysi miehet hyväkuntoisina muutaman tunnin etsinnän jälkeen.

Veljesten ajoneuvo oli ajelun aikana jäänyt jumiin maastoon, minkä seurauksena he olivat jatkaneet matkaansa jalan. Miehillä oli onneksi mukana heidän matkapuhelimensa. Hätäkeskus kykeni selvittämään miesten sijainnin tietylle alueelle puhelinten hätäpaikannuksen avulla.