Kissanpentu pelastettiin viemäristä – älypuhelin paljasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pulaan jäänyt kissanpentu on onnistuttu pelastamaan varsin nokkelalla keinolla. Viemäriin Yhdysvaltojen Virginiassa joutunut pieni eläin houkuteltiin esiin toistamalla sille kissan ääniä.

Kissan pelastusoperaatio sai alkunsa rikospaikkaa tutkineen poliisin kuultua kissanpennun ääniä läheisestä sadevesiviemäristä. Hän kutsui paikalle apua, ja pian kissaa pelastamaan saapuivat paikallisen eläinsuojan työntekijät ja palokunnan jäsenet. Kissanpentu kuitenkin pelästyi ja pakeni viemärin syövereihin aina, kun pelastajat yrittivät lähestyä sitä.

Kissanpentua ei onnistuttu houkuttelemaan edes ruoan avulla, mutta lopulta pelastajat keksivät toisenlaisen ratkaisun. He toistivat älypuhelimesta kissanpentujen ääniä. Taktiikka toimi, ja kissa saatiin viimeinkin pois viemäristä.

Noin 10 viikon ikäinen kissa selvisi viemäriin joutumisesta vahingoittumattomana, ja se on toipunut koettelemuksesta hyvin. Ihmisiin ystävällisesti suhtautuvan kissanpennun omistajia etsitään parhaillaan. Mikäli omistajaa ei löydy, etsitään Lucky-nimen saaneelle kissalle WTVR-uutissivuston mukaan uusi koti.