Sadat koirat valtasivat uimarannan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

San Franciscossa todistettiin viikonloppuna vuosien tauon jälkeen satojen lyhytjalkaisten koirien tepastelua, leikkimistä ja nuuhkimista. Ocean Beach -rannalla järjestettiin perinteinen Corgi Con -tapahtuma.

Corgi Conissa Ocean Beachin valtaavat corgit ja niiden omistajat. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2014 lähtien kahdesti vuodessa, mutta vuosina 2020 ja 2021 corgikokoontuminen jouduttiin perumaan pandemian vuoksi.

Lauantaina 18. kesäkuuta järjestetyssä Corgi Conissa nähtin satoja corgeja. Ilmaisessa tilaisuudessa oli mukana muun muassa Gatsby the Corgi, tuhansien ihmisten Instagramissa ja Youtubessa seuraama somekoira. Paikalla olleet jonottivat SF Chronicle -lehden mukaan pitkiäkin aikoja poseeratakseen yhteiskuvissa Gatsbyn kanssa.

Kesäisessä tapahtumassa myytiin jopa olutta koirille. Kyse oli tosin Pet Wants -eläinkaupan lanseeraama alkoholiton ja turvallinen koirille suunnattu olut.