Jättipeppuinen kohukurvitar ei pysähdy – treenasi nyt lateksihousuissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Serbiasta Ruotsiin muuttanut glamourmalli Natasha Crown on tullut tunnetuksi jättimäisen takapuolensa ansiosta. Hän haluaa saavuttaa maailman suurimman takamuksen, ja turvautuu plastiikkakirurgian lisäksi muun muassa kaloripitoisten ruokien nauttimiseen. Tummatukkainen nainen on nyt viettänyt skandinaavista hellepäivää mustiin pukeutuneena.

Crown on julkaissut Instagramiin videon, jolla hän kiipeää portaita ylös. Videon täyttää giganttinen takapuoli, joka hyllyy lateksihousuihin ahdettuna. Videolla markkinoidaan muun muassa maksullista OnlyFans-tilin sisältöä. Suurella pepulla on kysyntää, sillä pelkästään Instagramissa naisen peppuvideoita seuraa kaksi miljoonaa ihmistä.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Turpean suu näyttää olevan jatkuvasti yhtä törröllään kuin takamuksen hyppyri.