Pelastuslaitos etsi tuloksetta ihmistä vedestä Jaalassa – syynä rannalle unohtuneet vaatteet

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kymenlaaksossa heräsi tiistaina huoli kadonneesta uimarista. Huolen taustalla oli kuitenkin todennäköisesti huomattavasti harmittomampi asia. Pelastuslaitos sai tiistain aamupäivällä hälytyksen Jaalassa sijaitsevalta uimarannalta.

Rannalta oli löytynyt paita, kengät ja pyyhe, joiden omistajan pelättiin hukkuneen. Tehtävää saapui hoitamaan seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä ja yksi ensihoidon yksikkö. Pelastuslaitos tarkisti rannan lähialueen vesistön perusteellisesti sukeltajan, pintapelastajan ja veneen avulla.

Myös rannan lähialueet tarkistettiin. Ketään ei kuitenkaan löydetty. Lopulta pelastuslaitos sai poliisilta tiedon, jonka mukaan vaatteet ja pyyhe oli nähty rannalla jo sunnuntaina. Joku oli siis mahdollisesti vain unohtanut ne sinne. Vaatteet on toimitettu Jaalan paloasemalta, josta omistaja voi