Riina venytti biksujaan rannalla – vähemmästäkin miesten sukat pyörivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen Charlie Riina on viime aikoina noussut glamour-mallien haluttuun B-sarjaan, joten paparazzit seuraavat häntä ainakin ajoittain. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboy-lehdessä ja pysytellyt julkisuudessa.

Tällä kertaa lähes 700 000 seuraajan kurvikas kaunotar on esitellyt vartaloaan auliisti poseeratessaan rannalla kullanhohtoisissa biksuissa. Hän siis jatkoi edellisten kuviensa teemaa ja varmisti samalla miespuolisten seuraajiensa jakamattoman huomion.

Taannoin Charlie Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.