Leaderin proteiinipatkusta takaisinveto – saattaa sisältää muovia

Ruoka Terveys · Tim Isokivi

Suositusta urheiluravinnepatukasta on on löytynyt jotain sinne kuulumatonta. Elintarvikevalmistaja Leader Foods Oy on tiedottanut vetävänsä pois myynnistä erän proteiinipatukoita niihin päätyneen muovin vuoksi.

Takaisinveto koskee 32 gramman Leader Protein Delight Strawberry – White Chocolate -patukoita, joiden parasta ennen -päiväys on 4.1.2023 ja eränumero X00322. Leader Foodsin mukaan tuote-erän takaisinveto tehdään varotoimenpiteenä, sillä patukka saattaa sisältää muovinpaloja.

Takaisinvedettävään erään kuuluneen tuotteen jo ostaneita kehotetaan ottamaan yhteyttä Leader Foodsiin. Yritys pyytää lähettämään omat yhteystiedot sekä kuvat tuotteesta ja kääreessä olevasta eränumerosta osoitteeseen feedback(at)leader.fi.