Poison-yhtyeen Bret Michaels kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähtenäkin tunnettu Poison-yhtyeen nokkamies Bret Michaels on joutunut sairaalaan. Odottamatta iskeneiden terveyshuolien vuoksi Poison joutui perumaan esiintymisensä Yhdysvaltojen Nashvillessa viime hetkellä.

1980-luvula suosittu hard rock -yhtye Poison kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Def Leppardin, Mötley Crüen ja Joan Jettin kanssa. Poisonin ollessa vuorossa Nashvillessa yhtyeen muut jäsenet nousivat lavalle ja ilmoittivat Bret Michaelsin joutuneen sairaalaan. He totesivat yleisölle, ettei yhtye voi esiintyä.

TMZ-sivuston mukaan 59-vuotias Michaels saattoi joutua lääkityksen sivuvaikutuksen vuoksi. Tähti sairastaa tyypin 1 diabetestä, jonka epäillään laukaisseen lääkityksen sivuvaikutukset. Toistaiseksi ei ole tiedossa, vaikuttaako Michaelsin sairaalaan joutuminen myös muihin kiertueen suunniteltuihin esiintymisiin.