Herutuskuva paljasti: Moderni perhe -kaunotar Sarah Hyland Love Islandille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Sarah Hyland tunnetaan erityisesti Moderni perhe -komediasarjasta. Tähti nähdään lähitulevaisuudessa televisiossa suositun rakkausrealityn Yhdysvaltalaisessa versiossa.

Sarah Hyland nähdään Love Island USA -realitysarjan tulevan neljännen tuotantokauden juontajana. 31-vuotias tähti paljasti uutisen Instagram-julkaisussaan. Samalla Lyland jakoi kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä viinilasin kanssa.

– Sain juuri viestin! Ja kyseessä on mehukas juttu! En malta odottaa pääseväni Love Island USAn uudeksi juontajaksi, Hyland kirjoitti.

Love Island USA siirtyy neljännen kauden myötä koko perheen CBS-kanavalta Peacock-suoratoistopalveluun. Samalla sarjan sisällön kerrotaan muuttuvan rohkeammaksi. Sarah Hyland on nähty Modernin perheen lisäksi muun muassa Dirty Dancing -elokuvan uudessa versiossa sekä tv-sarjoissa Veronica Mars ja Shadowhunters: The Mortal Instruments.