Stanley Cup -pokaali toimitettiin vahingossa pariskunnan kotiin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NHL-joukkueiden havittelema Stanley Cup -pokaali päätyi taannoin yllättäen tuikitavallisen pariskunnan kotiin. Järin kauaa ei Yhdysvaltojen Coloradossa asuva pariskunta tosin ehtinyt riemuitsemaan palkinnosta, sillä kyse oli väärään osoitteeseen päätyneestä toimituksesta.

Kit Karbler ja Dmitri Rudenko olivat kotonaan Denverissä, kun heidän pihaansa kurvasi auto. Pariskunnan yllätykseksi autosta otettiin esiin lähes metrin korkuinen pokaali, jonka he tunnistivat jääkiekkofaneina heti Stanley Cup -palkinnoksi. Palkinto oli määrä toimittaa Colorado Avalanchen -joukkueen kapteeni Gabriel Landeskogille.

Pokaalin toimituksessa tapahtui sekaannus, sillä Landeskog asuu pariskunnan lähialueella ja hänellä on samankaltainen osoite. Karbler ja Rudenko saivat kuitenkin viettää hetken pokaalin parissa ja jopa koskettaa sitä. Lopulta palkinto toimitettiin oikeaan osoitteeseen.

– Olin vain onnellinen siitä, että Stanley Cup -palkinto oli kotimme pihatiellä, Rudenko kuvaili NBC-uutissivustolle.