Julia Römmelt makoili uima-altaalla – esitteli rintojen alla olevan tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa riittää kaunottaria, jotka haluavat nousta julkkiskaunotarten A-sarjaan. Edelleen kuitenkin myös perinteisimmistä medioista nousee julkisuuden valokeilaan uusia tähtiä. Eräs heistä on saksalainen Julia Römmelt, joka on Saksan Playboy-lehden Playmate of the Year 2021.

Nyt kuvankaunis Julia on poseerannut sosiaalisessa mediassa uima-altaalla, jossa hän paistatteli päivää tyylikkäissä värikkäissä biksuissa. Samalla hän esitteli seuraajilleen rintojensa alla sijaitsevan hienon tatuoinnin.

Mallikaunotar Julia Römmelt on noussut valinnan myötä sometähdeksi, jota seuraa nykyisin Instagramissa peräti 1,4 miljoonaa käyttäjää. Rohkeat poseeraukset pitävät huolen siitä, että määrä jatkaa kasvuaan myös jatkossa.