HU: R-kioski suljettiin kuumuuden vuoksi – tuotteet alkoivat sulaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomeen saapuneella lämpöaallolla on ollut yllättäviäkin seurauksia. Helsingissä Uudenmaankadulla sijaitseva R-kioski on jouduttu sulkemaan kuumuusongelmien vuoksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.

R-kioskin aluepäällikkö Jarkko Kallion mukaan lämpötila saattoi nousta tiloissa työntekijöille ja asiakkaille liian tukalaan 35-40 asteeseen. Kuumuuden vuoksi jopa ilmastointilaitteet lopettivat toimintansa. Taloyhtiöstä ei löydetty paikkaa riittävän suurelle ilmanvaihtolaitteelle.

– Tuossa lämpötilassa myyjä ei voi olla tilassa töissä. Kaikki tavaratkin sulavat, Kallio kertoi.

Ennen juhannusta kiinni laitettu Uudenmaankadun R-kioski pysyy suljettuna toistaiseksi. Tilan jatkosta päätetään syksyllä. R-kioski avataan uudelleen, jos kuumuusongelmaan löytyy ratkaisu.