Aerosmithin Steven Tyler pois vieroitushoidosta – on taas kuivilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1970 perustettu rockyhtye Aerosmith joutui taannoin perumaan suunniteltuja esiintymisiään. Yhtyeen nokkamies Steven Tyler oli retkahtanut uudelleen päihteisiin oltuaan pitkän aikaa kuivilla. Hän kirjautui toukokuussa päihdekuntoutukseen.

Nyt Steven Tylerin vieroitushoito on päättynyt. 74-vuotias muusikko kotiutui hoidosta kesäkuun viimeisellä viikolla. TMZ-sivuston mukaan lähipiiri kuvailee uudelleen raitistunutta rokkaria erittäin hyvinvoivaksi ja terveen näköiseksi.

Uransa aikana alkoholi- ja huumeongelmista kärsinyt Steven Tyler oli raittiina vuosien ajan, kunnes hän tuli riippuvaiseksi voimakkaista kipulääkkeistä taannoisen jalkaleikkaukse jälkeen. Yhtyeen oli määrä esiintyä useaan otteeseen Las Vegasissa kesän aikana, mutta kesäkuun keikat jouduttiin perumaan. Tylerin kerrotaan kuitenkin olevan taas valmis nousemaan esiintymislavalle vieroitushoidon päätyttyä.