Stalkkeri murtautui Ariana Granden kotiin syntymäpäivänä – rikkoi lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Granden 29. syntymäpäivä sai pelottavan käänteen. Tähden kotiin murtautui Aharon Brown, joka on jo ennestään määrätty oikeusteitse pysyttelemään kaukana Grandesta vainoamisen vuoksi.

Brown pidätettiin Kalifornian Montecitossa sunnuntaina 26. kesäkuuta hänen murauduttua Granden kotiin. Tähti ei ollut TMZ:n mukaan ollut itse tapahtumahetkellä paikalla. Poliisit saapuivat paikalle stalkkerin laukaistua kodin hälytysjärjestelmän.

Brown pidätettiin viimeksi syyskuussa, jolloin hän tunkeutui Granden Los Angelesin kodin tontille ison metsästysveitsen kanssa. Miehen kerrotaan huutaneen vartijoille aikovansa tappaa heidät ja Granden. Brown määrättiin tuolloin lähestymiskieltoon.

Tällä kertaa Brown pidätettiin vainoamisesta, murtautumisesta, sähkölinjojen vahingoittamisesta ja oikeuden määräyksen rikkomisesta syytettynä. Hän on edelleen vangittuna.