Video: Alligaattori lähestyi viheriöllä – golfaaja ei ollut moksiskaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit ovat osissa Yhdysvaltojen Floridaa melko arkipäiväinen näky. Jopa niin arkipäiväinen, etteivät suurikokoiset ja veitsenterävällä hammasrivistöllä varustetut matelijat välttämättä aiheuta paniikkia golfkentällä.

Viraalina levinneellä videolla tavataan selkeästi kylmähermoinen golfaaja. Punta Gordan Heritage Landing -golfkentällä kuvatulla videolla Michael West on juuri valmistautumassa lyömään pallon radan 10. reiällä. Hän vilkaisee olkansa yli ja näkee yli kaksimetrisen alligaattorin lähestymässä häntä.

Hermostumisen sijaan West painaa asian villaisella ja lyö pallon. Hän kertoi Kansas City Star -lehdelle olleensa vain otettu siitä, että matelija seurasi hänen peliään.

– Jos alueella on vettä, siellä on todennäköisesti myös alligaattori. Ne ovat esihistoriallisia otuksia, jotka haluavat olla yhtä vähän tekemisissä kanssasi kuin sinä niiden. Kunnioita niiden tilaa ja ne tekevät samoin, West kuvaili.