Mikä hottis! Anna Abreu nautiskelee uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Anna Abreu tuli aikoinaan tunnetuksi Idols-ohjelmasta, ja hän on siitä saakka ollut hittilistoilla julkaisuillaan. Monipuolinen laulajatar julkaisee musiikkinsa lisäksi ajoittain upeita kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. Niin tälläkin kerralla. Kiireistä keikkakesää parhaillaan viettävä suosikkiartisti on välillä ehtinyt myös rentoutua näyttävästi.

Nyt Anna nimittäin nähdään sosiaalisen median päivityksessään lekottelemassa rennosti uima-altaassa, jossa hän kelluu uimapatjalla. Poptähdellä on yllään biksut ja kasvoillaan ihonhoitomaski ja silmillä kurkut. Rentoutuksen taso on siis maksimissaan. Kuvansa yhteydessä Anna toteaa valmistautuvansa yhteen kesän isoimmista viikonlopuista.

– Keikkaviikonlopun jälkeinen fiilis: Älkää soitelko. Nähää ens viikonloppuna taas. Sillon ois ehkä yks kesän isoimmista viikonlopuista tiedossa. Perjantaina Lohjalla Rantajamit ja lauantaina monta vuotta odotettu RUISROCK ja Rantalava, Anna Abreu hehkuttaa.