Anne Kukkohovin povikuville näyttävää jatkoa: ”Aurinkorasvaa pintaan ja paljon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina kuuluisaksi tullut Anne Kukkohovi tunnetaan myös televisiotähtenä, joka on vuodesta 2017 saakka juontanut Koko Suomi leipoo -sarjaa. Viime aikoina hän on ihastuttanut alati kasvavaa joukkoa someseuraajia myös kauniilla poseerauksillaan. Äskettäin Kukkohovi joutui erikoiseen tilanteeseen, kun erään sanomalehden päätoimittaja kritisoi hänen ja muiden julkkisnaisten upeita biksukuvia.

Kukkohovi ja monet muut näyttävät kaunottaret iskivät nopeasti takaisin ja julkaisivat someseuraajiensa iloksi vielä edellistäkin paljastavampia valokuvia, joita nähtiin poikkeuksellisen paljon myös Twitterin puolella. Kukkohovi käytti kuviensa yhteydessä hashtagia ”sorrynotsorry”, joka taisi olla osoitettu kritiikin antajalle. Nyt kuvia on tullut jälleen lisää, ja tällä kertaa Annella on myös vakavampaa asiaa.

– UV valo on Suomessa erityisen paahtavaa mm. siksi, että meidän ilmakehässä on sen verran vähän saasteita. Tämän faktan kertoi mulle Thaikuissa asuva ystävä, joka lisäili aurinkorasvaa samantien, kun päästiin ulos. Mun pieni bruna on 99% @vitaliberatanordics itseruskettavan tulos. Muutama viikko sitten poltin selkäni ja se oli taas hyvä muistutus, että aurinkorasvaa pintaan ja paljon, Anne Kukkohovi muistuttaa.