Krapulapilleri myyntiin Britanniassa – täytyy nauttia ennen juhlimista

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Käänteentekevä krapulapilleri on tullut myyntiin yhden punnan kappalehintaan Iso-Britanniassa. Myrkl-nimisen tuotteen kerrotaan hajottavan alkoholin nopeasti elimistöstä. Se otetaan ennalta ehkäisevästi ennen alkoholin nauttimista.

Tiedemies Johan de Faire keksi pillerin jo 30 vuotta sitten, mutta nyt se on jalostettu viimeisimpään muotoonsa. Tuote on 100-prosenttisesti vegaaninen. Käyttäjän tulee nauttia kaksi tablettia vähintään tunti ennen alkoholin nauttimista. Se hajottaa alkoholia verestä, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että henkilön tulisi juoda tavallista enemmän.

Alkoholin tehokkaampi hajoaminen elimistöstä ehkäisee krapulaa. Kapselissa on myös runsaasti energiaa tuottavaa B12-vitamiinia. Tuote on ruotsalaista alkuperää, mutta tiedossa ei ole ainakaan vielä sen myyntiä Suomessa.