Raju väite: Britney Spearsin holhoussopimus tuotti isän yritykselle 18 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin asianajaja on nyt esittänyt todisteita, jonka mukaan tähden isä Jamie Spears oli junaillut tyttärensä holhouksen ja varallisuuden läheisen ystävänsä Louise ”Lou” Taylorin firman hoidettavaksi. Tri Star Sports and Entertainment Group oli tuore firma, jonka osakkaana myös Jamie Spears toimi.

Lou Taylor, Britney Spearsin entinen yritysjohtaja, oli Spearsin isän läheinen ystävä. Hänellä kerrotaan olleen suora vaikutus poptähden holhoussopimuksen luomisessa vuonna 2008.

Laulajan asianajaja Mathew Rosengart väittää uudessa tuomioistuinhakemuksessa, että Taylor ja Spearsin isä ovat junailleet holhoussopimuksen yhdessä. Huomionarvoista on se, että Jamie Spears oli itse osakkaana vastaperustetussa Taylorin yrityksessä, mikä menestyikin taloudellisesti heti holhouksen alettua.

Rosengart totesi, että asiakirjoissa on mainittu 40.000 dollarin suuruisesta lainasta, joka myönnettiin yritykselle ennen kuin Jamie Spears laittoi kuuluisan tyttärensä holhoukseen ja palkkasi Taylorin Tri Star Sports & Entertainmentin hoitamaan liikeasiat 13 vuoden ajan. Laulaja vapautettiin holhouksesta viime syksynä.

– Kysymys, jonka olemme esittäneet Britneyn puolesta omaisuutta hoitaneelle yritykselle on: ”Kuinka paljon rahaa otit tai sait omaisuudesta?” He ovat kieltäytyneet vastaamasta tähän kysymykseen, Rosengart sanoi viime syksynä oikeustalon edessä Los Angelesissa sinä päivänä, jolloin Spears sai vapautensa takaisin.

Los Angeles Timesin mukaan tähän on nyt mahdollinen vastaus. Jamie Spears sai holhouksen aikana Tri Starin kautta kuusi miljoonaa dollaria ja Tri Star yksin 18 miljoonaa dollaria Britney Spearsin varoista.

Rosengartin korkeimpaan oikeuteen jättämättä hakemuksessa paljastuneiden sähköpostien joukossa oli yksi Taylorilta Jamie Spearsille 17. tammikuuta 2008 lähetetty viesti, jossa hän kirjoitti, että asianajaja Andrew Wallet ja Tri Star toimivat avustajina hakiessaan tyttären omaisuuden hallitsemisoikeutta.

Lisäksi 30. tammikuuta 2008 Jamie Spearsin asianajaja Geraldine Wyle lähetti sähköpostin Taylorille, jossa kerrotiin ongelmallisesta tuomarista. Tuomari ei antanut Jamielle lupaa lääkitä tytärtään psykoaktiivisilla lääkkeillä. Asia päätettiin viedä oikeuteen silloin, kun kyseinen tuomari ei ollut paikalla.

Tri Starin asianajajat ovat kiistäneet väitteet ja sanovat, että todisteena on pelkästään pullasta poimittuja rusinoita, jotka ovat sellaisenaan silkkaa hölynpölyä.

https://www.latimes.com/entertainment-arts/story/2022-07-05/britney-spears-lou-taylor-subpoena-emails?fbclid=IwAR2SRBFemVz5imP_3ZBT1AXkN82d5TvLGSvbaVYzWHvA9tqVnc3BMHRP-5o