Victoria Justice säväytti iltapuvussa – saa miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin jo vuosia sitten kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen myös näyttelijäkaunotar Victoria Justice, joka ei lopulta noussut supertähtien A-sarjaan.

Kuvankaunis Victoria on pysynyt sosiaalisen median suosiossa ja paparazzien kohteena, vaikka hänen läpimurtonsa A-sarjan tähdeksi ei ole vielä tapahtunut. Sankka seuraajajoukko saa nyt ihastella näyttelijäkaunottaren poseerausta valkoisessa iltapuvussa, joka yllään hänet kuvattiin rannalla auringonlaskussa.

Victoria Justice tuli alunperin tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti aikoinaan Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Victoria oli taannoin yksi yli sadasta julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin verkossa.